Fan van The Beatles

Thuis hebben we een grote fan van The Beatles. Juister, hebben we een superfan én zijn we het ondertussen met drie medebewoners ook geworden.

Mijn Ben, zo noem ik hem om geen verwarring te zaaien met de andere Bennen in m’n professionele leven, is helemaal ‘In my life’ . Voor zijn laatste verjaardag gaf ik hem Happy Socks met onder andere een “Yellow Submarine” en “The fab 4”.  Voor zijn kerst stond er een exclusieve vinyl-set onder de kerstboom.

 

kous ben bealtes

Ondertussen herkennen de kinderen liedjes op de radio als “aja, dat is van The Beatles” en heb ik ook mijn eigen favoriete song. Blackbird.

Blackbird singing in the dead of night
Take these broken wings and learn to fly
All your life
You were only waiting for this moment to arise

Zoek het zeker es op en luister tot op het eind… dan hoor je hem, the Blackbird.

Je kan wellicht begrijpen dat als er dan iets online verschijnt van The Beatles, we er als de kippen bij zijn om het te lezen of te bekijken. Ook deze keer…

Op de site van De Morgen merkte ik een artikel op dat gewijd werd aan Sir Paul McCartney. Ben was in de garage bezig met een en ander opruimen, toen  ik het hem toonde. Met in de ene  hand een vuilniszak en de andere hand leunend op de kast, heel ontspannen, keken we samen naar de video. We bleven samen kijken, in de garage, tussen de vuilbak en schoenenkast. Geen van ons tweeën maakte aanstalten om verder te doen, om de vele mails in de mailbox te beantwoorden,… eventjes namen we de tijd om samen te genieten.

Als fan, kan je het alleen maar smaken… en als je dan nog op minuut 13 van het filmpje plotseling die andere Bealtes-fan van onze Hoppestad herkent, dan is het ‘Beatles’-plaatje helemaal compleet.

De man die in zijn café steeds de sfeer van een English pub kon creëren, waar The Bealtes (op de vele foto’s) over je schouder meeluisterden naar de gesprekken.       Een filmpje om te koesteren…

Dus, zet je even goed, neem je tijd en bekijk volgende video. Je zult er geen spijt van hebben.

https://www.demorgen.be/tvmedia/zegt-het-voort-de-nobelprijs-voor-de-vrede-voor-sir-paul-bf308070/

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: