Even onbereikbaar

 

Vorige donderdag nam ik zoals gewoonlijk de trein naar Brussel, maar deze keer zonder gsm. Voor mijn verjaardag kreeg ik van mijn eeuwige steun en toeverlaat een powerbank cadeau… zodat ik op de terugreis steeds kan laten weten welk uur ik het eindstation vermoedelijk zal binnenrijden. De powerbank zat veilig in mijn tas opgeborgen, mijn gsm lag open en bloot op mijn bureau…

#evenonbereikbaar #evenontwennen

31747965_10216569349328207_2346006511118974976_n

Auteur: blogzegmaarloes

Schepen van de Hoofdstad van het goede leven, Poperinge - Parlementair medewerker - Pedagoog - Onderwijsbeliever - Westhoeker - Mama van Lomme en Boris

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: